12 mei 2021

8x de gekste verhalen ooit gehoord: "Mijn hond pakte mijn telefoon en liep ermee weg"

BEAM is een fantastische community met duizenden jongeren die allerlei geniale, moeilijke, mooie en soms niet normaal grappige dingen meemaken. Elke week stellen wij onze volgers via ons Instagram-account (@EOBEAM) een vraag en delen we de meest opvallende antwoorden met jou. Deze keer: Wat is het gekste verhaal dat je ooit hebt gehoord?

Dat hebben ze met een hele grote weegschaal gemeten zeker?

Dat is inderdaad hééél gek

Hoeveel biertjes had hij op?

He's not loving it!

Amen!

Dat zag er vast hilarisch uit!

Maar goed dat hij geen hond heeft!

“Kom baas, weg met die mobiel, tijd om een rondje te lopen!”

Ben je benieuwd naar de andere gekke verhalen die jullie hebben gehoord? Kijk hier voor de vorige versie: “M’n neef dacht dat bananen rood aan de boom groeien en dan na het plukken geel worden geverfd”

Lees meer

Volg ons