21 mei 2021

7 christelijke podcasts die het luisteren waard zijn

Misschien weet je het nog niet, maar over allerlei onderwerpen zijn christelijke podcasts te vinden: muziek, relaties, geloof, nieuws en nog meer. Laat je inspireren door deze lijst, misschien zit er wel een pareltje bij!

Dit is de Bijbel

‘Dit is de Bijbel’ helpt je om te begrijpen hoe dat ingewikkeld grote boek van ons in elkaar steekt. Elke aflevering ontdek je weer een nieuwe, fascinerende kant van de Bijbel die je misschien nog niet eerder had gehoord!

Becoming:us

'Becoming:us' is een gesprek tussen Joel Smallbone van for King & Country en zijn vrouw Moriah Peters. Samen blikken ze terug op alle ongemakkelijke en mooie momenten die hun relatie hebben gevormd tot wat het nu is.

Eerst dit

Deze is voor alle mensen die geen fan zijn van lezen, maar toch hun dag goed willen beginnen met een korte overdenking. 'Eerst Dit' kun je onderweg naar school opzetten, of terwijl je nog in bed ligt! De meeste afleveringen duren niet langer dan 10 minuten.

Achter Jezus aan

Het mooie aan deze podcast is dat het open gesprekken zijn met ‘gewone’ christenen die hun passie voor Jezus delen! Laat je inspireren door deze verhalen van andere jonge christenen die op een unieke manier ‘Achter Jezus Aan’ gaan.

Holy Hits

"Praten over platen, graven door een tekst en stukgaan om net niks. Dit is dé podcast over muziek en zingeving.”  Zo omschrijven de makers van ‘Holy Hits’ hun podcast over muziek. Voor de muziekfanaten onder ons dus!

De Stem

Dit is een iets minder luchtig onderwerp, maar 'De Stem' is zeker een aanrader: In deze podcast delen vervolgde christenen hun unieke en inspirerende verhalen. Hoe kijken zij naar het geloof na alles wat ze hebben meegemaakt?

Deze Week

Voor de nieuwsgieren onder ons is ‘Deze Week’ een prefecte match: Joram schuift aan tafel bij een journalist van het Nederlands Dagblad om het nieuws van deze week te bespreken. BEAM Represent!

Lees meer

Volg ons