17 maart 2021

De 10 beste christelijke liveoptredens voor als je worshipavonden mist

Mis jij het ook zo om samen God te aanbidden bij een worshipavond? Gelukkig hebben wij voor jou de beste liveoptredens van christelijke artiesten op een rij gezet! Met deze video's waan je je middenin een aanbiddingsdienst of liveoptreden! Er is voor ieder wat wils: akoestische relaxte nummers of lekker swingende soul; episch en opzwepend of juist rustig kabbelend.

“Promises” - Maverick City Music

"Psalm 23" - People & Songs

"Joy" - For King & Country [EOJD 2018]

"Look Up Child" - Lauren Daigle

“You Never Change” – Austin Stone Worship Live

"De Blessing" - Maasbach Worship

“You Know My Name” – Tasha Cobbs Leonard

"Since Your Love” – United Pursuit

"Love Theory" - Kirk Franklin

"Jezus Overwinnaar" - Mozaïek Worship

Als je nog niet verzadigd bent, kun je nog altijd de BEAM Kerkdienst van deze week met Dwight Dissels terugkijken! De worshipband was weer lekker bezig, en Dwight deed een hele mooie uitvoering van ‘No Longer Slaves’, wij hadden in ieder geval kippenvel!

Lees meer

Volg ons