19 maart 2021

GRAPPIG: BEAM Worshipband gitarist Arend wint christelijke klootzak award

De EO-podcast Holy Hits doorbreekt dit jaar taboes in de christelijke muziekwereld. In deze aflevering bespreken ze klootzakken in de muziek, zoals ze het zelf noemen. Ze gaan op een grappige manier op zoek naar dé christelijke muzikale klootzak van Nederland. Bij wie ze uitkomen? Bij Arend, de gitarist van de BEAM Worshipband. NEE TOCH?! Luister de podcast en ontdek waarom hij deze award wint en hoe hij hierop reageert.

Het fragment waar gitarist Arend wordt gebeld start op minuut 47.47. Maar voor de complete zoektocht en ontboezemingen over onaardige EO-Jongerendag artiesten kan je beter de hele podcast even luisteren!

Luister hier de podcast:

Benieuwd hoe BEAM Worshipband zangeres Lotte haar geloof beleeft? Lees hier het interview dat we met haar hadden over onder andere de relatie met haar niet-christelijke vriend. 

Lees meer

Volg ons