18 februari 2021

Ouders op WhatsApp: "Ik kom je redden uit de handen van knappe mannen"

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je wil zeggen dat je thuis eet). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je alweer deel 33 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze wegblijvende ouders op WhatsApp!

High, mam heeft ook iets over Drake gelezen

Moeders trapt niet in smoesjes. En is bijdehand.

Op 18e krijg je een cadeau: alcoholisme

Grootouders zijn bijdehand (en in andere tijdzone)

Eigenlijk wil mama dat je je helemaal je mond houdt.

Papa komt zijn dochter redden uit de handen van knappe mannen

Ligt niet aan de jeugd, oma. Niemand wil sjoelen.

Kijk hier alle vorige delen van WhatsApp-ouders terug! Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons