19 januari 2021

LACHEN: Screensharing van jeugdleider gaat helemaal mis

John Crist is een comedian die op zijn YouTube-kanaal vrijwel elk aspect van het christelijke cultuurtje te kakken zet. Dit keer speelt hij een scène waar hij als jeugdleider zijn telefoonscherm deelt zodat hij met zijn tieners Bijbel kan lezen, maar al gauw wordt duidelijk dat hij niet zo heilig is als hij zich voordoet..

In november 2019 stapte de Amerikaanse comedian John Crist (36) uit de schijnwerpers toen bekend werkt dat hij seksueel wangedrag had vertoond naar jonge, vrouwelijke fans. Voor die tijd plaatste hij dagelijks video's over de christelijke wereld en haar eigenaardigheden waar miljoenen mensen om konden lachen. John vond vaak grappige manieren om het hypocriete gedrag van christenen uit te vergroten. In een video die hij na acht maanden mediastilte online zette bekent hij: "De grootste hypocriet was ik al die tijd zelf." Wil je deze video zien? Klik hier.

Lees meer

Volg ons