8 december 2020

WINACTIE: Doe deze BEAM Magazinespeurtocht en maak kans op een BEAM-trui!

Vandaag is het nieuwste nummer van het BEAM-magazine uitgekomen. Voor dit nieuwe magazine hebben we iets leuks bedacht: Een speurtocht door het hele magazine! Onder alle goede antwoorde verloten we een BEAM-trui. Veel speurplezier!

Als het goed is zit het magazine dus ergens deze week in jouw brievenbus. Tenminste, als je BEAM-lid bent. Maar niet getreurd: ook als je geen lid bent, kan je meedoen! Check daarvoor even deze pagina en ontvang een gratis proefexemplaar.

Hoe werkt het?

Jij gaat een uitspraak bij elkaar puzzelen! De antwoorden op de vragen, kun je vinden in het nieuwste BEAM-magazine. Als je alle cijfers hebt verzameld, ben je nog niet klaar. Je moet nu namelijk de letters vinden die bij de cijfers horen. Als laatste vul je de gevonden letter in op de goede plek om de uitspraak te lezen. Stuur ons de juiste uitspraak (via Insta-DM, de mail of WhatsApp) en maak kans op een BEAM-Trui!

De vragen:

1. Wat is de leeftijd van Ewout die Jezus zou vragen hoe het met zijn opa in de hemel is?

2. Op welke pagina van het magazine vertelt eind-redacteur Marlieke over haar oude studentenhuis?

3. Hoeveel vragen heeft de test over hoe thuis jij je voelt in je kerk? Tel daar 2 bij op.

4. Dianne heeft de columnwedstrijd gewonnen. Trek 8 van haar leeftijd af om het juiste cijfer te vinden.

5. Check de colofon, voor hoeveel euro per jaar kan jij BEAM-lid worden?

6. Hoeveel reacties kregen we op de Youtube-video ‘Wat geloven strenge christenen? – BEAM #39’? Haal daar de 0 achter weg.

7. Scan de QR-code op bladzijde 24, op welke dag van de datum is de YouTube-video online gekomen? (tip: klik door naar YouTube) Vul het antwoord in op de stippellijntjes: Op … november 2020. Tel 2 bij het antwoord op.

8. In welke stap van het artikel over de BEAM Kerkdienst zie je BEAM-baas Maarten en in welke stap zie je de BEAM Worshipband los gaan? Vul het antwoord in op de stippellijntjes: Maarten bij stap …  en de BEAM Worshipband bij stap … ! Tel de nummers bij elkaar op!

9. Hoe oud is het meisje dat binnenkort in een knalgele bus gaat wonen?

10. Zoek de volgende kerstwens: ‘Wie op de HEER vertrouwt wordt met liefde omringd.’ De hoeveelste wens is dit als je van links naar rechts telt? Vul het antwoord in op de stippellijntjes: Wens nummer … 

11.  Vind de pagina waar dit deel van de foto vandaan komt.

Naar welke pagina wordt in het artikel als eerste verwezen?

Alle cijfers gevonden? Nice! Gebruik dan nu deze tabel om de juiste letters te vinden voor de gevonden cijfers (1=A, 2=B, enz.).

Antwoord:

1, 2, 3, 4, 5, 6          7, 8, 9, 10, 11

Als het goed is heb jij nu de juiste uitspraak gevonden! Stuur ons het antwoord (via beamredactie@eo.nl met als onderwerp Magazine Speurtocht) voor donderdag 17 december 23:59 en maak kans op een BEAM-Trui! Op 18 december maken we de winnaar bekend via onze Insta Stories: www.instagram.com/eobeam

Lees meer

Volg ons