18 december 2020

Ho-ho-Holy Hits: Een vrolijke podcast over christelijke kerstmuziek

Presentator Martine ten Klooster, zanger Matthijn Buwalda en producer Bert Bos sluiten het jaar 2020 feestend af met deze super dikke kerstuitzending. Met maar liefst drie release radars ben jij na het luisteren van deze podcast voorzien van de nieuwste kerstmuziek. Houd je niet zo van kerst, dan ben je misschien wel gecharmeerd van het nieuwste werk van JohnnySwim of van die legendarisch track van Drew Holcomb. Komt allemaal langs. En tussen de quizen en bellen door bespreekt het Holy Hits-trio de waarde van kerst en hoe zij dat zelf beleven. Een gezellige podcast waardoor je helemaal legaal digitaal 3 gasten bij jou thuis mag ontvangen!

Luister de podcast hier:

Op de hoogte blijven van deze wekelijkse podcast? Volg Holy Hits via Instagram door hier te klikken!

Lees meer

Volg ons