23 december 2020

Dit zijn de 5 beste kerstfilms op Netflix!

Wij zochten de vijf beste kerstfilms voor je uit. Dus waar wacht je op? Pak wat kerstkransjes, warme chocolademelk en neem plaats op de bank met een dekentje, want met deze kerstfilms kom jij de aankomende uren niet meer van die bank af.

1. The Grinch

Een hele oude film, maar een echte klassieker voor tijdens de Kerst! De Grinch is iemand die een hekel heeft aan kerst en alles wat daarmee te maken heeft. Hij leeft afgezonderd op een berg die hij heeft omgetoverd tot een huis. Op een dag ontmoet hij Cindy Lou en verandert ze langzaamaan zijn idee over Kerst.

Dr. Seuss' How The Grinch Stole Christmas | Trailer | Now on Blu-ray,DVD & Digital

2. The Polar Express

Een magisch verhaal waarbij je helemaal wordt meegenomen in de kerstsfeer. Op kerstavond hoort een jongen terwijl hij wil slapen ineens het geluid van een trein. Hij besluit om aan boord te gaan en beleeft dan een onvergetelijk avontuur.

The Polar Express (2004) Official Trailer - Tom Hanks, Robert Zemeckis Movie HD

3. Midnight at the Magnolia

Een echte romantische kerstfilm. Jack en Maggie maken een radioprogramma over hun eigen liefdesleven. Ze beloven hun luisteraars om hun relaties voor te stellen aan hun ouders. Maar nu worden ze gedumpt en lukt dat niet meer. Ze besluiten om net te doen alsof zij een relatie met elkaar hebben. Totdat ze echt voor elkaar vallen. Wat nu?

Midnight at the Magnolia Official trailer (HD) Movie (2020)

4. Let It Snow

Een film over een klein dorpje op kerstavond. Je volgt het verhaal van een groep tieners en een, door een sneeuwstorm gestrande, popster. Zeker de moeite waard om te kijken!

Let It Snow | Official Trailer | Netflix

5. Klaus

Een speelgoedmaker en een postbezorger werken samen om de kinderen in het dorp cadeautjes te brengen. Maar dat gaat niet zonder moeilijkheden. Een heerlijke kerst-animatiefilm met een prachtige boodschap.

Klaus | Official Trailer | Netflix

Ben je nog niet helemaal uitgekeken? Check hier dan nog 10 christelijke films op Netflix!

Lees meer

Volg ons