22 oktober 2020

Ouders op WhatsApp: "Heb je een wietplantage?"

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je wil zeggen dat je thuis eet). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je alweer deel 23 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze parentjes op WhatsApp!

Ik denk dat de koffie nu koud is

Je krijgt geen taart, omdat je zo goed je best hebt gedaan

Deze moeder duldt geen theegenspraak

Als je moeder doet alsof ze iemand anders is

Oh sjit, paps heeft ons door #wiet

Ondertussen was ik allang zonder paraplu de regen ingelopen

Hij is niet slim, maar hij kan wel Engels

Kijk hier alle vorige delen van WhatsApp-ouders terug! Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons