5 oktober 2020

Joram spreekt met directeur Ouderenfonds: "Veel ouderen hebben soms vier weken met niemand contact..."

In Kaat tot Laat op 3FM sprak Joram afgelopen zondag met de directeur van het Nationaal Ouderenfonds over eenzaamheid onder ouderen en Code Grijs: "Een kaartje is een klein gebaar, maar maakt een groot verschil!"

Luister hier hele fragment terug:

Kaat tot Laat is elke zondagavond van 22:00 tot 00:00 op 3FM.

Hoe kan jij helpen?

Samen met het Nationaal Ouderenfonds én jou komt BEAM deze week in actie om deze groep een steuntje in de rug te geven: we gaan zoveel mogelijk kaartjes voor deze ouderen verzamelen! Deze actie noemen we Code GRIJS. Hoe een eenmalig kaartje helpt tegen eenzaamheid? Volgens het Nationaal Ouderenfonds laat een kaartje aan de ouderen zien hoe betrokken de samenleving met ze is. De kaartjes worden uitgedeeld aan degenen die er het meest behoefte aan hebben, gebruikt bij activiteiten en als vrolijke versiering van de zorgcentra.

IK DOE MEE

Lees meer

Volg ons