14 september 2020

VIDEO: Anouk vraagt na 20x nee-zeggen haar vriend zelf ten huwelijk: "Ik ben ontzettend dankbaar"

Zangeres Anouk - bekend van nummers als Nobody's Wife en als coach van The Voice of Holland - heeft haar vriend Dominique ten huwelijk gevraagd. Na zelf twintig keer 'Nee' te hebben gezegd op huwelijksaanzoeken van haar vriend, nam ze nu zelf het initiatief: "Als er iemand het verdient, ben jij het.” Dominique: "Eindelijk! Dit is wat ik heel lang al wilde. Ik ben de laatste drie jaar wel echt gaan stalken (met een aanzoek, red.), maar ik had de hoop al opgegeven.”

Dankbaar

Anouk is heel dankbaar en laat weten dat ze voorlopig nog niet officieel gaan trouwen, omdat ze willen afwachten tot corona voorbij is. "Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt. Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen Dominique en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time!"

Anouk over God en de bijbel

Lees meer

Volg ons