2 september 2020

7 mooie complimenten die je kan gebruiken om anderen op te bouwen

BEAM is een fantastische community met duizenden jongeren die allerlei geniale, moeilijke, mooie en soms niet normaal grappige dingen meemaken. Elke week stellen wij onze volgers via ons Instagram-account (@EOBEAM) een vraag en delen we de meest opvallende antwoorden met jou. Deze week: Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gekregen?

1. Vanaf nu zou ik ook geld vragen aan alle mensen aan wie je vreugde verspreidt

2. *Smelt weg*

3. Ik heb dat natuurlijk helemaal door, wat dacht jij nou?

 

 

4. Jij mag altijd op mijn kinderen passen

5. Dat hoor ik nou ook altijd!!

6. “Geduld is een schone zaak” is vast jouw favoriete spreekwoord

7. ‘Jij geeft een compliment en dat vind ik mooi’

Heb jij een mooi, ontroerend of hilarisch verhaal dat je met ons wilt delen? Stuur een mailtje naar beamredactie@eo.nl of WhatsApp naar het nummer 06-83673700. Houden we van!

Lees meer

Volg ons