10 juni 2020

Sporten met God: Maurice en Bas bedachten de #PlankingTheBibleChallenge

Je lichaam fit houden én de Bijbel lezen: een perfecte combi, helemaal in coronatijd. Daarom bedachten Maurice en Bas de #PlankingTheBibleChallenge. Drie minuten planken met een Bijbel onder je neus!

De regels zijn simpel: lees de Bijbel terwijl je drie minuten plankt. Houd je die drie minuten niet vol? Dan pauzeer je de tijd en lees je ondertussen rustig verder. Als je weer voldoende energie hebt, start je de tijd opnieuw en ga je planken. Met deze challenge willen de vrienden heel Nederland uitdagen om sporten en het geloof met elkaar te combineren. Hun doel: zorgen dat je de Bijbel (weer) pakt en – net als tijdens het sporten – volhardt om door te gaan.

Check ook: "Lees je Bijbel, squat elke dag" 

Lees meer

Volg ons