9 juni 2020

Geld: "Ik heb gehuild in de winkel, omdat ik mijn pincode niet wist."

Iedereen kent het moment: je wilt net afrekenen bij de kassa en de rij achter je wordt steeds langer. Al die mensen die kijken hoe jij met trillende vingers je pincode invult. Dan dat gevreesde piepje, je saldo is niet toereikend. Gênant? Ja, maar deze BEAM'ers hebben nog veel ongemakkelijkere dingen beleefd...

1. Muntor

2. Hahaha

3. Herkenbaar

4. Appen is voor watjes

5. Volgende keer het dure menu kiezen!

6. Ouder worden gaat met vallen

7. Je kan ook je fiets geven aan de collecte

Lees hier alle vorige delen van Piemelpraat terug. Heb jij nog een gênant, grappig, ongepast, ontroerend of lievig verhaal? Stuur 'm anoniem naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons