1 mei 2020

Throwback: Zo zag EO-Jongerendag 2015 eruit!

Wanneer alle concerten worden verplaatst (EOJD 2021 here we come!), is er niets zo goed als terugblikken op mooie momenten. Dit keer een throwback naar EOJD 2015. Zó zag dat eruit.

Line-up

Royal Tailor, Draw The Parade, Switchfoot en Hillsong Young & Free. Kort samengevat betekent dat gewoon een supervette 41ste editie van de EO-Jongerendag. Klinkt het herkenbaar? Naast Hillsong Young & Free zit er nog een artiest uit EOJD 2019 verstopt in deze line-up. De leadzanger van de band Royal Tailor is namelijk Tauren Wells!

Sprekers

Deze mooie lijst aan artiesten werd perfect aangevuld door twee(!) supergoede sprekers. Niemand minder dan Kees Kraayenoord én de Amerikaanse kunstenaar en spreker Eric Samuel Timm. Weet je nog? Die al schilderend uit het podium verscheen?

Presentator

Last but not least: onze eigen Joram was er natuurlijk ook bij! In 2015 stond hij voor het eerst op het Arnhemse podium. Toen nog met een iets jonger hoofd, maar minstens zo goed als nu.

Bekijk hieronder een compilatie van EO-Jongerendag 2015!

Lees meer

Volg ons