3 mei 2020

TERUGKIJKEN: Kerkdienst met Gor Khatchikyan "Sta op en schitter, je licht is gekomen"

Arts en spreker Gor Khatchikyan is weer te gast bij deze BEAM kerkdienst. Joram Kaat gaat vervolgens met Gor in gesprek en je hoort weer veel muziek van de BEAM Worshipband.

Alleen mogelijk door jouw steun!

Afgelopen weekend keken bijna 200.000 mensen naar onze kerkdienst en lazen 120.000 mensen onze artikelen. Via alle kanalen (TikTok, Instagram, website, YouTube, Facebook, EO-Jongerendag) proberen we jongeren te inspireren Jezus te volgen. Dit kunnen we alleen blijven doen als we genoeg leden hebben. Daarom een speciaal dankjewel aan alle mensen die ons steunen! Als je dat nog niet doet, zou je het dan willen overwegen? Is slechts 15 euro per jaar :) (klik hieronder op button voor meer info)

Lees meer

Volg ons