29 mei 2020

Luister hier jullie verzoeknummers voor de BEAM Kerkdienst!

Afgelopen week vroegen wij jullie om een liedjes te sturen die we in de BEAM Kerkdienst moeten zingen. We kregen superveel mooie en bijzondere nummers binnen die voor jullie een speciale betekenis hebben. In de komende BEAM Kerkdiensten laten wij een aantal van deze nummers terugkomen. In de tussentijd kun je hier een paar van die liederen en reacties vinden. Bedankt voor het sturen! <3

Do it again van Elevation Worship - Naomi

“Dit nummer heeft mij erg gesterkt tijdens mijn reis naar Australië, toen ik daar de verschrikkelijke droogte en bosbranden zag."

Echte helden van Matthijn Buwalda & Elbert Smelt - Joram

“Dit nummer is voor mijn zus, omdat bij haar drie zenuwen zijn afgestorven, en voor mijn vriendin, omdat ze God mist.”

God’s not done with you van Tauren Wells - Tamara

“Ik ontdekte Tauren Wells op EOJD’19 en dit nummer herinnert mij dat God never nooit klaar met je is! Ik heb daar zelf ook weleens aan getwijfeld , maar dit liedje helpt mij er dwars door heen!”

Nobody Loves Me Like You van Chris Tomlin - Samera

“Ik ben door mijn vriend een keer meegenomen naar de kerk. Daar hoorde ik dit lied. Ik kreeg overal kippenvel en het voelde voor mij echt alsof God naast me stond en zei dat Hij van me hield."

De Heer is mijn bevrijder van Opwekking - Max

“Ik ben vaak onzeker en bang voor wat de toekomst brengt. Dit nummer vind ik daarom heel speciaal."

Scars van I am they - Esther

“Als ik dit lied hoor, word ik er aan herinnerd dat er licht aan het eind van de tunnel is en dat de slechte dingen ook goede gevolgen kunnen hebben."

Jeruzalem, stad van goud van Christian Verwoerd - Annelou

“Altijd als mijn hoofd vol met angst zit, dan luister ik dit. Ik begin dan altijd te huilen."

Kijk elke zondag naar de BEAM Kerkdienst om nog meer van deze bijzondere verhalen te horen. Kijk hier de vorige diensten terug!

Lees meer

Volg ons