Dochter Jennifer Lopez gebedsboek
14 mei 2020

LORD HELP ME: 12-jarige dochter van Jennifer Lopez schrijft boek over bidden

Emme, de dochter van zangeres en actrice Jennifer Lopez, heeft haar eerste boek uitgebracht. In het boek genaamd ‘Lord Help Me’ deelt Emme haar dagelijkse gebeden. Het boek verschijnt in het Engels en het Spaans.

‘Lord help me’ is gebaseerd op de gebeden van Emme. Ze vraagt God om hulp op school, maar bidt ook voor hulp om de aarde te redden. Het idee voor het boek is ontstaan op school. Emme: “Ik leerde over luiaards die met uitsterven worden bedreigd dus begon ik in mijn avondgebeden voor ze te bidden. Ik schreef het boek om geld op te halen om luiaards te redden en ook om kinderen te leren om te bidden en om hulp te vragen, twee dingen die mij veel rust geven.”

Trots

Haar moeder Jennifer zegt op Instagram erg trots te zijn op Emme: “Dit boek helpt gezinnen de rust en kracht van dagelijks geloof te omarmen.”

‘Lord help me’ verschijnt eind september.

Lees meer

Volg ons