Code Rood - grootste tikkertje van Nederland
20 april 2020

Speel mee met grootste tikkertje van Nederland voor Code Rood!

Met de actie Code Rood wil BEAM - samen met jou - zoveel mogelijk geld ophalen voor mensen die in de prostitutie werken. En daarom spelen we DIGITAAL TIKKERTJE! Help jij mee om Code Rood als een olievlek over Nederland te verspreiden? Lees hier hoe het werkt!

Meer lezen over de actie? Klik hier!

We gaan dus TIKKERTJE spelen! Maak 1,50 euro over voor Code Rood en stuur daarna onderstaand berichtje door naar zoveel mogelijk mensen. 


Tikkie, jij bent ‘m! 
Ik doe mee aan het grootste tikkertje van Nederland en steun daarmee de Code Rood-actie van BEAM. Zij komen - samen met mij - in actie voor mensen in de prostitutie die door de coronacrisis niets meer hebben (meer informatie: beam.eo.nl/coderood). Ik doneer 1,50 euro aan dit doel. Doneer ook en tik 'm door: https://bit.ly/BEAM-Code-Rood


Voor 150 euro kan één man of vrouw in de prostitutie worden geholpen. Help jij mee om zoveel mogelijk van deze mensen te steunen in deze coronacrisis? BEDANKT!

Lees meer

Volg ons