12 april 2020

TERUGKIJKEN | Speciale BEAM Paasdienst met Jurjen ten Brinke: "Jezus Leeft"

In deze speciale BEAM Paasdienst spreekt voorganger Jurjen ten Brinke, speelt de BEAM Worshipband je favoriete worship-nummers en praat Joram met Jurjen na over zijn preek over Pasen.

Alleen mogelijk door jouw steun!

Afgelopen weekend keken bijna 200.000 mensen naar onze kerkdienst en lazen 120.000 mensen onze artikelen. Via alle kanalen (TikTok, Instagram, website, YouTube, Facebook, EO-Jongerendag) proberen we jongeren te inspireren Jezus te volgen. Dit kunnen we alleen blijven doen als we genoeg leden hebben. Daarom een speciaal dankjewel aan alle mensen die ons steunen! Als je dat nog niet doet, zou je het dan willen overwegen? Is slechts 15 euro per jaar :) (klik hieronder op button voor meer info)

Lees meer

Volg ons