19 maart 2020

Zangeres vergeeft dader seksueel misbruik in lied

De Amerikaanse zangeres Brooke Robertson werd toen ze 10 jaar was seksueel misbruikt. Ze beloofde zichzelf dit nooit aan iemand te vertellen. Nu, ongeveer vijftien jaar later, heeft ze die belofte behoorlijk verbroken (gelukkig!) want ze heeft er een heel liedje over gemaakt! De single heet Taking My Voice Back en zo gaat haar album dat binnenkort uitkomt ook heten.

Brooke heeft veel gebeden voordat ze dit lied maakte. Ook heeft ze de persoon die haar heeft misbruikt vergeven en contact gezocht met de dader voordat dit liedje uitkwam. Met dit nummer hoopt ze anderen te inspireren! In de radioshow Holy Hits komt dit nummer en de context er omheen ook voorbij.

Weten wat je het beste kunt doen bij seksueel misbruik? Check dit artikel met meer informatie!

Lees meer

Volg ons