17 maart 2020

Oud-stagiaire Hanneke moet bruiloft afblazen door corona: "De trouwdatum stond al in de ringen"

Oud-BEAMstagiair Hanneke en haar verloofde Douwe Jan zijn genoodzaakt hun bruiloft van vrijdag 3 april af te blazen door de gevolgen van het coronavirus. "Zondag hebben we de knoop doorgehakt, maandag alles geregeld." Het Nederlands Dagblad deed een interview met het 'ongelukkige' stel.

"De datum '3 april 2020' stond al in de ringen en in het trouwpak. We hopen die dag alsnog te trouwen voor de wet, en zien dat dus als onze trouwdag: vanaf dan wonen we in één huis. We hebben er tenslotte zo lang naartoe geleefd dat we vanaf dat moment voor altijd samen zullen zijn. We wilden geen halve bruiloft. Bovendien zitten sommige gasten in een risicogroep: de getuigen van Hanneke, bijvoorbeeld, zijn haar opa en oma."

Lees het hele interview via het Nederlands Dagblad.

Lees meer

Volg ons