BEAM appt tijdens de veertigdagentijd
25 februari 2020

LAATSTE KANS: ontvang 40 dagen lang een bemoedigend of prikkelend appje

De veertigdagentijd is begonnen! Wil je daar wel iets mee, maar heb je geen idee wat?! App dan nu INSPIRATIE AAN naar 06 83673700 (ons enige, echte BEAM-nummer) en wij slepen je die veertig dagen door!

De veertigdagentijd wordt ook wel vastentijd of lijdenstijd genoemd. Het zijn de weken voor Pasen waarin christenen door middel van vasten en/of bezinning stilstaan bij het offer van Jezus. Dat stilstaan valt alleen niet altijd mee door de drukte van alledag. Als je een keertje geprobeerd hebt om veertig dagen te vasten van bijvoorbeeld Instagram, weet je wat we bedoelen.

Maarrrrr we zouden geen christenen zijn als we elkaar niet willen helpen. Daarom gaan wij je elke dag via een appje bemoedigen, uitdagen of prikkelen. Veertig dagen lang! Dit jaar begint de vastentijd op woensdag 26 februari, dus meld je snel aan.

Hoe doe je dat?

Nou, heel simpel:

1. Voeg BEAM toe aan je contacten (06 83673700)
2. App INSPIRATIE AAN naar BEAM
3. Of beland automatisch bij stap 2 door hierrrrr te klikken!

Gelukt? HOERA! Dan hoor je vanaf nu bij de Grote Veertigdagen Inspiratie AAN-familie :) Je krijgt vanaf vandaag (6 maart) veertig dagen lang een appje van ons. Terugappen mag altijd!

PS: Wil je geen appjes meer ontvangen van BEAM? App dan INSPIRATIE UIT. Alleen de redactie van BEAM ziet jouw telefoonnummer en berichten die jij stuurt. Jouw gegevens worden niet voor iets anders gebruikt of verspreid.  

Ook Poetin is enthousiast:

Lees meer

Volg ons