18 februari 2020

Christelijke Manon (20) in tv-programma Vier Handen Op Eén Buik

Manon (20) wordt in het tv-programma Vier Handen Op Eén Buik gevolgd tijdens de zwangerschap van haar tweede kind. Ze ontmoette haar man Stephan ooit op een christelijk zomerkamp en inmiddels zijn ze getrouwd. Manon en Stephan vertellen in deze aflevering openhartig over het feit dat ze gelovig zijn en dat zij hun eerste kind voor het huwelijk hebben gekregen. Hoe ervaren ze het geloof en was de zwangerschap een moeilijk punt binnen hun kerk?

In het BNNVARA programma Vier Handen Op Eén Buik laten jonge aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden stevig aangemoedigd door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Manon wordt in deze aflevering begeleid door Toprak Yalçiner, actrice in Goede Tijden Slechte Tijden.

Ons kindje hoort er gewoon bij

Manon en Stephan vertellen in deze aflevering ook open over de gesprekken die ze moesten voeren met hun kerk, voordat hun kindje gedoopt kon worden. 

Hele aflevering van Vier Handen Op Eén Buik kijken? Dat kan door hier te klikken!

Lees meer

Volg ons