Pre-sale EO-Jongerendag 2020
21 januari 2020

5 redenen waarom jij de pre-sale van de EO-Jongerendag NIET wilt missen!

EO-Jongerendag 2020: Wij kunnen niet wachten! Op 6 juni is het eindelijk zover, en jij hoort erbij! Je kunt je dit jaar inschrijven voor de pre-sale, zo heb je je kaartjes al een dag eerder binnen dan iedereen. Waarom je dit zou willen? BEAM geeft vijf overtuigende redenen!

Je kunt je HIER aanmelden voor de pre-sale!

Je bent verzekerd van een kaartje

Horrorscenario: het is vrijdag 16:00 (als de reguliere verkoop begint) en de hele site van de EO-Jongerendag ligt plat. Je probeert het met de laptop van je vader, de tablet van je broertje en zelfs met die oude computer op zolder, maar niks lijkt te werken. Je bent de wanhoop nabij, want: wat als je nou geen kaartje weet te bemachtigen dit jaar? Om je heen zie je dat je hele vriendengroep wél succes heeft en flink loopt te shinen met hun kaartjes. Verschrikkelijk scenario toch? Dit kun je allemaal voorkomen! Als je je aanmeldt via de pre-sale, heb je zero stress en 100% garantie op een kaartje.

Je bent een hele euro goedkoper uit

Het is 27 januari en je keert al je zakken nog eens binnenstebuiten. Zit er écht geen euro meer in? Helaas moet je het accepteren: je bent blut. Maarrr… je moet nog avondeten kopen! Heeeel misschien was die dagelijkse zak chips ook niet per se nodig, maar ja, dat is achteraf. Je hebt NU honger maar bent NU blut. Als je nu nog die ene euro had… Helaas, dat wordt sleep for dinner vandaag. Voorkom deze situatie en bespaar op je EOJD-ticket door je aan te melden voor de pre-sale en een hele euro korting te krijgen! Ka-ching!

De voorpret begint een dagje eerder

De helft van de fun van de EOJD is natuurlijk de voorpret! Het tellen van de nachtjes tot de grote dag, de stiekeme zenuwen, het non-stop luisteren naar de muziek van de artiesten die komen: het hoort er allemaal bij! Waarom zou je nog langer wachten op deze voorpret? Hoe eerder je je kaartje koopt, hoe langer je hiervan kunt genieten!

Je doet een goed voornemen

Als jij goede voornemens hebt gemaakt, is de kans groot dat er ook iets als ‘minder uitstelgedrag vertonen’ tussen staat. Dat kun je op deze manier lekker concreet aanpakken! Door je nu al aan te melden voor de pre-sale hoef je dat niet nog op het allerlaatste moment te doen, als de tickets al bijna zijn uitverkocht en jij nog snel 15 euro bij elkaar moet sprokkelen. Goede voornemens gaan lekker dit jaar!

Enn... nog iets!

De laatste reden is nog geheim, maar geloof me: dit wil je meemaken. Komende vrijdag hoor je hier meer over, dus zorg dat je je kaartje dan binnen hebt!

Lees meer

Volg ons