24 december 2019

Eenzame Valentina (14): "Onbekende mensen sturen me berichtjes"

In oktober was Valentina (14) te zien in het programma 'Wie kent mij nog'. Hier deed ze haar verhaal over eenzaamheid, wat veel mensen raakte. Ze kwam terug in de Kerst-special en vertelde hier over de reacties na haar verhaal. "Een vrouw wilde een dagje met me weg, terwijl ze me niet eens kende. Dat vond ik zo lief!"

Speciaal voor Kerst kwamen de deelnemers van 'Wie kent mij nog' van afgelopen jaar weer bij elkaar. Ze vierden samen Kerst en vertelden hoe Kerst normaal gesproken ging. Valentina: "Het is al wel 2,3 jaar geleden dat ik zo Kerst gevierd heb. Dat was absoluut niet gezellig, er was geen leuke sfeer."

Valentina wordt ook nog apart geinterviewd, over de reacties die ze kreeg nadat ze in oktober in de uitzending kwam. "Een vrouw stuurde via Facebook een berichtje dat ze wel eens naar me toe kon komen, zodat we samen een gezellig dagje weg konden. Ik vond dat zo lief, ik kende haar niet eens!"

Lees hier het vorige artikel over Valentina over haar eenzaamheid!

Lees meer

Volg ons