Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
9 november 2019

Kijk de finale livestream terug van de actieweek voor Tanzania!

Deze hele week is er door BEAM en vooral door jullie actie gevoerd voor meiden in Tanzania. Zij hebben geen maandverband, dus jullie hebben dat voor hen bij elkaar gespaard. In deze livestream op de laatste actiedag gaat de BEAM-redactie los door ongestelde vragen aan elkaar te stellen en hiermee nog ruim 200 euro uit eigen portemonnee aan het eindbedrag toe te voegen. Ook geven we vijf truien weg. Kijk deze livestream hier terug en ontdek wat het eindbedrag is!

Lees meer

Volg ons