Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
19 november 2019

Album ‘Jezus Overwinnaar’ in Top-10 van iTunes

Afgelopen week heeft Mozaiek Worship een nieuw album uitgebracht: Jezus Overwinnaar. In de hitlijsten gaat ie superlekker!

In de iTunes Album Top-100 Nederland kwam het album binnen op plaats 4. Daarna zakte het even naar plaats 6, maar inmiddels staat Jezus Overwinnaar op de 5e plaats! Bijzonder: het is het enige christelijke muziekalbum dat in de Top-10 staat.

Wil je weten hoe het nummer 'Jezus Overwinnaar' ontstond en een akoestische versie horen? Check de video hieronder!

Lees meer

Volg ons