Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
22 november 2019

100 BEAM-jongeren zingen bij stationspiano op Utrecht Centraal

De Nationale BEAM Truiendag sloten we dit jaar spectaculair af met 100 jongeren in BEAM trui zingend bij de piano op Utrecht Centraal. De jongeren waren uit heel Nederland gekomen om You Say en Shackles te zingen en daarna na te praten bij de snackbar. Het was fantastisch om middenin de spits mensen te vertellen dat God van hen houdt en ze vrij zijn door Hem. Bekijk hier de beelden!

Eerste nummer: 'YOU SAY I AM LOVED, WHEN I CAN'T FEEL A THING'

Het tweede nummer: 'TAKE THE SHACKLES OFF MY FEET SO I CAN DANCE'

Wist je dat jongeren die elkaar niet kennen en zien dat de ander ook een BEAM Trui aan heeft mooie ontmoetingen en gesprekken hebben? We verzamelden een aantal van deze verhalen, lees hier!

Lees meer

Volg ons