4 oktober 2019

VIDEO: Jongen (18) vergeeft moordenaar van zijn onschuldige broer

In de rechtbank van Dalles vond onlangs een hartverscheurende gebeurtenis plaats tussen een nabestaande en een moordenaar. Verrassend genoeg omhelsde de 18-jarige Brandt Jean de politieagente die in 2018 zijn onschuldige broer had doodgeschoten en wenste haar alle liefde van God toe. "Ik vergeef je."

"Ik vergeef je, en ik weet dat als jij je tot God richt en Hem vraagt om vergeving, Hij het je zal geven”, vertelt Brandt in tranen. "Ik wil het beste voor jou. Ik wil eigenlijk niet eens dat je naar de gevangenis gaat. Geef je leven aan Christus. Ik denk dat dit is wat mijn broer Botham ook voor jou zou willen.” Vervolgens omhelst hij Amber en geeft haar een Bijbel.

Lees meer bij onze collega's van Visie.

Lees meer

Volg ons