Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
1 oktober 2019

Joodse jongere Hidde heeft te maken met antisemitisme: "Ze zeggen dat ik goed brand"

Afgelopen uitzending van NieuwLicht ging over het toenemende antisemitisme (jodenhaat) in Nederland. Tijs van den Brink sprak met Joodse jongere Hidde van Koningsveld, die op straat niet altijd meer een keppeltje durft te dragen, over wat hij zowel off- als online over zich heen krijgt. "Er ligt nog een potje Zyklon B in de oven."

Bekijk de tv-uitzending van NieuwLicht over toegenomen antisemitisme:

Lees meer

Volg ons