7 oktober 2019

Bestel NU je hoodie zodat je hem kan dragen tijdens de BEAM Truiendag!

Op 21 november (derde donderdag van november) is het weer de NATIONALE BEAM-TRUIEN DAG! Alle jonge christenen in Nederland hijsen zich in de comfortabele BEAM hoodie en stralen zo Jezus' licht hun school, werkplek of huiskamer in. Heb jij nog niet je eigen BEAM trui? Als je hem deze week besteld, heb je hem sowieso voor 21 november binnen!

Op dit moment hebben we de kleuren YELLOW, NAVY BLUE, ASH GREY, DARK GREEN en LIGHT PINK in het assortiment. Je krijgt de trui cadeau als je BEAM-supporter wordt voor 15 euro per jaar! Ben je dit al en wil je toch een nieuwe trui? Klik dan hier, dan leggen we uit hoe dit werkt.   

Hier promo van vorig jaar, DIT JAAR DUS 21 NOVEMBER

En deze BEAM Tell Sell reclame MOET je ook nog een keer kijken. Stuk.

Lees meer

Volg ons