16 september 2019

Zo belandde Joram in de uitzending van Blauw Bloed

BEAM sloot een deal met het voor de Televizier-ring genomineerde EO-programma Blauw Bloed vorige week. Als wij samen met de BEAM'ers 500 stemmen voor Blauw Bloed zouden fiksen, mocht BEAM-presentator Joram Kaat in BEAM-trui Blauw Bloed aankondigen op televisie voor ongeveer een half miljoen(!) kijkers. Uiteraard ging BEAM die uitdaging aan!

1. De afspraak

Jeroen Snel presenteert Blauw Bloed en maakte samen met Joram de afspraak dat BEAM op nationale televisie mocht in ruil voor 500 stemmen. Hier leggen ze de afspraak uit aan onze Instagram-volgers:

2. Het stemmen

Alle hulde naar onze volgers, want bij de controlekamer van de Televizier-Ring wisten ze niet wat er gebeurde. Plotseling stroomden de stemmen voor Blauw Bloed binnen. Binnen 24 uur hadden we samen met jullie al 400 stemmen binnengehaald! 

3. Joram's voorbereiding

De 500 stemmen zijn binnen! Joram is zo blij als een kind en snelt op zijn vrije zaterdagavond naar de Blauw Bloed studio. Via Instagramstories houdt hij iedereen op de hoogte: 

4. De uitzending

Stukje uitleg voor de mensen thuis (vooral het einde is fantastisch).

En dit is dan de take die uiteindelijk echt live op televisie is uitgezonden! Opeens Joram voorbij zien komen in het reclameblok is natuurlijk hartstikke leuk, hier kan je er nog een keer van genieten:

DANK VOOR HET STEMMEN (KAN HIER NOG STEEDS) EN WE WAARSCHUWEN JE WEL ALS WE WEER OP NATIONALE TELEVISIE ZIJN :D

Volg ons