5 september 2019

Lecrae: "Soms stijgt de faam wel naar mijn hoofd"

Martine van der Spek maakt de radioshow Holy Hits voor de EO en kreeg de kans rapper Lecrae wat goede vragen te stellen na zijn concert in Noorwegen. Ze bespreken interessante onderwerpen en Lecrae is open en eerlijk in deze heerlijke 20 minuten durende podcast.

Wat weet niemand over je?

Lecrae heeft heel wat grammy’s gewonnen en wordt elke maand bijna 2 miljoen keer beluisterd via Spotify. In deze special had Martine een kwartier om met hem te praten. Het ging over zijn rol als christen in de muziekindustrie, over zijn verleden op straat, over waarom hij eigenlijk in de gevangenis had moeten zitten, over zijn teksten, zelfkritiek en tot slot: wat weet niemand over je? Hij draagt soms dagen achter elkaar dezelfde sokken.

Blessings - Lecrae

Elke vrijdag de beste, nieuwe christelijke muziek? Volg onze Spotify afspeellijst!

Lees meer

Volg ons