5 september 2019

Dit zijn dé antwoorden op standaardvragen als je christen bent!

Als niet-christelijke mensen ontdekken dat je christen bent, begint het vragenvuur. Helemaal niet erg, maar sommige vragen worden wel irritant vaak gesteld. BEAM heeft speciaal voor jou originele antwoorden bedacht. Sla ze op en bewaar ze voor de volgende keer!

‘Maar eh, je zei net dat je gelovig was. Ben je dan een beetje gelovig of echt super gelovig?’

(download 'm hier!)

‘Moet je nu ook elke zondag naar de kerk?’

(download 'm hier!)

‘Scheld jij ook nooit dan?’

(download 'm hier!)

‘Lees je dan ook altijd uit de Bijbel enzo?’

(download 'm hier!)

Natuurlijk zijn er ook andere (misschien wel betere) antwoorden op deze vragen. Ga vooral ook het gesprek aan, en bedenk dat deze mensen ergens wel geïnteresseerd in je geloof zijn! Check vooral ook dit artikel voor tips hoe je dit nou het beste aanpakt in bijvoorbeeld de collegezaal!

Lees meer

Volg ons