EO zoekt jonge kandidaten voor kookprogramma
19 juli 2019

Foodies opgelet: kandidaten voor kookprogramma gezocht

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar en een echte foodie, de beste amateurkok, een foodblogger of een kookgek die leergierig is naar alle ins en outs van de voedselcultuur? In een nieuw televisieprogramma geeft de EO jou de kans om samen met vier andere ‘food lovers’ een chefwaardig menu te bereiden. En dat alles onder begeleiding van een Nederlandse topkok!

Voor deelname aan het programma is het niet nodig om zelf goed te kunnen koken. Wel is het belangrijk dat je voeding leuk vindt en dat je een flinke dosis doorzettingsvermogen en creativiteit meebrengt!

Wil jij de uitdaging aangaan?

Geef je nu op door je volledige naam, telefoonnummer en de motivatie waarom jij mee wilt doen te mailen naar tidd@wbitvp.tv!

Lees meer

Volg ons