Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
15 juli 2019

19-jarige student schrijft prachtig worshipnummer

Op je 19de een eigen nummer uitbrengen, voor Elianne de Busschère was het een droom die uitkwam. Haar nummer 'Home' is nu onder andere te beluisteren op Spotify.

"Elianne is een inspiratie voor anderen en heeft een groot hart voor mensen," zo vertelt Matthias, een vriend van haar. Tijdens het tussenjaar op de Evangelische Hogeschool lanceerde Elianne het nummer. Het is haar eerste nummer op Spotify. Je luister het hier

Lees meer

Volg ons