EO-Jongerendag
1 juni 2019

“We doen heel veel in ons leven, maar ga eerst naar God”

Op EO-Jongerendag komen christelijke jongeren van alle soorten en maten samen om onze God groot te maken! Ondanks onze verschillen, worden we verbonden door de liefde van en voor God en de bijbel. Wij vroegen EOJD-bezoekers wat hun favoriete bijbeltekst is en waarom. Vandaag lees je het antwoord van Samuel.

“Mijn favoriete Bijbeltekst is Mattheüs 6:33. Daarin staat ‘Zoek liever eerst het koninkrijk van God en zijn gerechtigheid, dan zullen al die andere dingen je erbij gegeven worden.’ 

We doen zo veel in ons leven, maar ik geloof dat het belangrijk is om eerst naar God toe te gaan en hem te vragen wat Hij wil. Zijn koninkrijk is het belangrijkst voor mij. Op dit moment zie je dat in de wereld nog niet echt terug, het gaat niet heel goed. Maar ik heb wel hoop voor de toekomst.”

Beeld: Yentl Slik

Lees meer

Volg ons