17 juni 2019

WAUW: Prachtige live-uitvoering van Vul Dit Huis Met Uw Glorie

Opwekking 815 is een prachtig nummer dat in veel kerken wordt gezongen. Jafeth Bekx (zanger bij worshipband InSalvation) schreef Vul Dit Huis Met Uw Glorie en baseerde het op verzen uit Jesaja en Romeinen. Deze video laat zien hoe InSalvation een adembenemende live-uitvoering doet van het nummer in de Gouwekerk in Gouda.

"De sfeer tijdens de draaidag was heel bijzonder. Het is gaaf om met verschillende mensen met verschillende (kerkelijke) achtergronden samen te komen en dezelfde God te aan bidden! Ook is de locatie prachtig. Terwijl we het lied zongen scheen de zon steeds een beetje feller door het glas-in-lood, een knipoog van boven."

Liedtekst Vul Dit Huis Met Uw Glorie

Vul dit huis met Uw glorie.
Vul dit huis met Uw glorie.
Vul dit huis met Uw aanwezigheid.

Want alles is door U
en alles is tot U,
openbaar aan Uw heerlijkheid.

Heilig, heilig, heilig is de Heer.
Jezus is Koning, breng hulde geef Hem eer.

Meer weten van InSalvation? Lees hier een interview met drummer Tanja.

Beeld: Merel Smit

Lees meer

Volg ons