Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
21 juni 2019

VACATURE: YouTube Videomaker bij BEAM

Dames en heren, BEAM zoekt een nieuwe, fulltime videoredacteur!

Wat is BEAM?

BEAM is het jongerenmerk van de EO. We zijn enthousiast over Jezus en inspireren jongeren om Zijn licht te verspreiden. Via onze website, social media-kanalen en ons magazine bereiken we tienduizenden mensen per week. Ook organiseren we evenementen, zoals de EO-Jongerendag.

Hoe werkt BEAM?

BEAM bruist. We barsten van de creatieve energie en staan nooit stil. Altijd zijn we op zoek naar wat jongeren boeit en hoe we hen kunnen helpen om hun geloof handen en voeten te geven. Te midden van deze dagelijkse hectiek ga jij als Videomaker YouTube – in nauwe samenwerking met je collega van het videoteam – aan de slag om knotsgekke, inspirerende en vette video’s te maken. Dat doe je niet alleen: bij BEAM werken we in een hecht team waarin iedereen onmisbaar is. We werken hard (we gaan soms pas naar huis als het klaar is) en willen groeien in impact en bereik. In ons team hebben we oog voor elkaars talenten en zwaktes. Zin om mee te doen? We verwelkomen jou graag in ons midden!

Wie zoeken we?

· Je bent net zo enthousiast over Jezus als wij en kickt erop je talent in te zetten voor de missie van BEAM.

· Je weet wat er te zien is op YouTube en kent de filmpjes die niemand mag missen.

· Je houdt van lekker snel en snappy draaien en monteren. En van lekkere muziekjes, foute lettertypes en geanimeerde gekkigheid.

· Je kunt monteren als een koning en snapt hoe storytelling werkt.

· De camera heeft geen geheimen voor je. En wat je op tv ziet, vind je meestal saai.

· Je kunt werken met eigenwijze redacteuren die vechten voor hun ideeën en pas opgeven als jouw plan beter is.

· Je kent onze doelgroep, weet wat ze willen zien in video’s en kan dat verwoorden in scripts en laten zien in beeld.

· Dit dus: je bent zo’n YouTube-maker die niet opgeeft voordat die ene, supervette video online staat.

De EO

De EO is een eigentijds mediabedrijf dat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Daar maken we content voor verschillende doelgroepen en laten een eigen christelijk geluid horen. De boodschap van Jezus zet ons in beweging, verbindt en drijft ons om ons werk bij de Evangelische Omroep te doen. Verhalen vertellen is ons vak. Hoopvolle verhalen die laten zien hoe we in liefde met elkaar kunnen leven. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s in het publieke debat. Samen met ongeveer 370 professionals werken we vanuit een gedeelde missie, in een inspirerend en innovatief werkklimaat met een laagdrempelige bedrijfscultuur.

Arbeidsvoorwaarden

Deze functie is ingedeeld in salarisklasse F van de CAO Omroeppersoneel. Afhankelijk van je ervaring ligt dit tussen € 2.260,- en € 3.324,- op basis van een 36-urige werkweek. Voor meer informatie over vakantiedagen, decemberuitkering etc. bekijk hier de arbeidsvoorwaarden van de EO.

Hoe bereid jij je voor op deze sollicitatie?

Bekijk onze video’s op YouTube.com/EOBEAM. Wil jij dit maken? Kan het veel beter? Yes, kom maar op met die sollicitatie! Je kunt online solliciteren op deze baan tot 4 juli 2019. Behalve een korte motivatie en je cv ontvangen we ook graag een showreel van je werk en/of een relevante, korte video. Dat laatste kun je per mail versturen naar [email protected] Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Maarten Vermeulen, Hoofdredacteur BEAM op 06-29127077.

Lees meer

Volg ons