BEAM Talk
10 juni 2019

BEAM TALK: “De naam van Jezus is heel krachtig”

In het BEAM Magazine van vorige maand vertelden zes BEAM’ers hoe zij het licht van Jezus in hun leven ervaren. Vandaag lees je de verhalen van nog vier andere BEAM’ers.

Rhodé (16)

BEAM Talk

“Ik ben christelijk opgevoed, maar toen ik op de basisschool zat had ik niet heel veel met het geloof. Toen ik naar de middelbare school ging, de Passie in Rotterdam, daar kreeg ik vrienden en vriendinnen die allemaal sterk in het geloof stonden. Met hun ging ik naar Opwekking, ik vond het heel mooi om daar met elkaar te zijn.”

Annette (25)

BEAM Talk

“Ik heb heel duidelijk God ervaren toen ik in Thailand was. Ik liep alleen door de bergen toen ik door een man werd aangevallen. Ik zei: “Stop, in de naam van Jezus!” Toen weken de mannen achteruit en kon ik rustig weglopen. De naam van Jezus is heel krachtig.”

Benthe (14)

BEAM Talk

“Ik zit bij Amazing, een groep waarmee ik zing, dans en acteer. Door de liedjes die we tijdens de optredens zingen, en de betekenissen van de teksten, ervaar ik echt dat God bestaat.”

Bram (18)

BEAM Talk

“Ik zie het licht van Jezus in alle dagelijkse dingen die ik doe. Als ik ergens mee zit, of iets lastig vind, dan kan ik naar God toe en dan helpt Hij me. Zo had ik laatst bijvoorbeeld ruzie met iemand. Toen heb ik God gevraagd of hij mij en die ander wilde helpen. Uiteindelijk hebben we de ruzie uitgepraat, en was alles weer goed.”

Lees nog zes BEAM Talk interviews in het BEAM Magazine! Nog geen BEAM supporter? Vraag dan hier een gratis proefnummer aan! 

Lees meer

Volg ons