Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
16 mei 2019

WINNEN! Première-tickets voor God’s not Dead 3: A Light in the Darkness!

Vanaf volgende week draait het derde deel in de God’s not Dead serie in een aantal Nederlandse bioscopen. Het is daarmee voor het eerst dat de film in Nederland te zien is.

In God’s not Dead 3: A Light in the Darkness staat een kerk op het punt om gesloten te worden om ruimte te maken voor de uitbreiding van een universiteit. De spanningen lopen hoog op wanneer in de kerk brand wordt gesticht... 

De film is te zien in Rotterdam, Kampen, Wageningen en Zwolle. Echte fanatiekelingen moeten in Kampen zijn. Op dinsdag 21 mei om 19.00 uur is in de MU Bioscoop de première van de film. Wil jij daarbij aanwezig zijn? Dan hebben wij goed nieuws! BEAM mag vijf keer een kaartje voor de première weggeven voor jou en een vriend(in)!  

Het enige wat je hoeft te doen is ons een essay sturen van tien kantjes met jouw commentaar op de stelling van Nietzsche dat God dood is. Of je kan ons mailen wie je mee wilt nemen naar de film en waarom. Dat mag ook!  

Stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp ‘Prijsvraag God’s not Dead 3’ en wie weet gaan jij en een vriend(in) volgende week naar de première!  

Lees meer

Volg ons