Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
23 mei 2019

LET OP: online EOJD-ticketverkoop sluit morgen om 15:00!

Wat? Je hebt nog steeds geen ticket voor de jongerendag? Wacht niet langer. Vrijdag om 15:00 sluit de ticketverkoop. Ik herhaal: de ticketverkoop voor de EO-Jongerendag sluit vrijdag om 15:00.

Wacht niet langer en bestel je ticket nu. Geen het door aan je vrienden, familie en iedereen op straat. Want na vrijdag kan je online geen ticket meer krijgen. Mocht je zaterdag toch nog bedenken om te willen komen? Geen probleem! Je kan aan de balie bij Rotterdam Ahoy nog een ticket scoren.

Scoor HIER je ticket!

Wij hebben er zin in! TOT ZATERDAGG

Lees meer

Volg ons