EO-Jongerendag
28 mei 2019

“God heeft al zo veel voor ons gedaan en nog steeds kunnen we bij Hem terecht”

Op EO-Jongerendag komen christelijke jongeren van alle soorten en maten samen om onze God groot te maken! Ondanks onze verschillen, worden we verbonden door de liefde van en voor God en de bijbel. Wij vroegen EOJD-bezoekers wat hun favoriete bijbeltekst is en waarom. Vandaag lees je het antwoord van Jonti.

“De boodschap dat God altijd bij je is, is mijn favoriete boodschap in de Bijbel. Een voorbeeld daarvan is Matteüs 7:7. Daarin staat: ‘Vraag en er zal je gegeven worden, zoek en je zult vinden, klop en er zal voor je worden opengedaan.’ 

Als je moeilijke tijden hebt, bijvoorbeeld door school of examens, kan je altijd hulp vragen bij God. Hij is voor jou aan het kruis gegaan. Hij heeft al zo veel voor je gedaan en nog steeds kan je bij Hem terecht. Hij laat je niet in de steek.”

Beeld: Yentl Slik

Lees meer

Volg ons