Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
7 mei 2019

GEZOCHT: nieuw christelijk muziektalent

In de rubriek FRESH TUNES geven wij jonge christelijke artiesten een podium. Wat drijft hen? En wat willen ze bereiken met hun muziek? Vertel ons jouw muziekverhaal!

Nederland kent een hoop christelijke muziek: Reyer, Hanne de Vries, De Rechtstaat en nog veel meer. Supervet natuurlijk en intussen timmeren ook een heleboel jonge christelijke artiesten hard aan de weg. 

Ken of ben jij die leuke, jonge christelijke artiest? SUPER VET! Mail ons je gegevens naar [email protected] en wie weet sta jij binnenkort op onze site te shinen.

Lees meer

Volg ons