Tim gaat met zijn opa op avontuur
6 mei 2019

BUCKETLIST: Tim neemt zijn opa mee op avontuur (89)

Opa Frits was vroeger Tims grote voorbeeld. En dat is ‘ie eigenlijk nog steeds. Sinds Oma is overleden, is Opa Frits vaak alleen. Daar wil Tim – bekend van Streetlab - wat aan doen: “Ik zie het als mijn missie om mijn opa nieuwe dingen te laten ervaren.” Dus besloot hij een bucketlist voor zijn opa te maken. En niet zomaar eentje!

Op de bucketlist staan items als ‘ballonvaart’, ‘Lissabon’ en ‘bungeejump’. Alle avonturen die Tim met zijn opa beleeft, worden vastgelegd op camera. In de twee video’s die inmiddels online staan, is te zien hoe Tim en Opa een cactustuin bezoeken en Zwarte Cross onveilig maken. Tim: “Nu ik 28 ben, besef ik hoe uniek het is dat ik nog een opa heb waar ik zulk leuk contact mee kan hebben.”

Bekijk hier de eerste twee grappige en ontroerende afleveringen van Op avontuur met de opa van Tim:

#1 De Cactustuin

#2 Zwarte Cross

Wat zou jouw opa of oma altijd nog eens willen doen? Vraag het eens!

Lees meer

Volg ons