Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
20 april 2019

Zo mooi: Elbert Smelt en Kinga Bán maken afscheidslied

'Geniet met volle teugen' is een hartverwarmende samenwerking tussen Elbert en Kinga. Zelf zegt Elbert erover: "Wat nu als een goede vriendin, waar je jaren mee hebt samen gezongen, te horen krijgt dat ze binnenkort gaat sterven. Dan sta je erbij, en je kijkt er naar, en je kunt helemaal niets doen. Enkel de momenten dat je samen bent ten volle genieten van elkaar, het leven, muziek, zingen. EN: Samen een afscheidsliedje maken."

Lees meer

Volg ons