Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
10 april 2019

Tour bus I AM THEY brandt af!

Vorige week brandde de gedeelde tour bus van I AM THEY en Citizenway af. Gelukkig raakte niemand zwaargewond. “Neem ons mee in je gebeden, nu wij de volgende stap uitzoeken,” zegt de band op Instagram.

Drie indrukwekkende foto’s geven het beeld: een afgebrande bus.

“Iedereen is veilig. We weten niet precies hoe het startte, maar de bus waar we mee reizen heeft vlam gevat.” schrijft I AM THEY op hun Instagram. “Neem ons mee in je gebeden, nu wij de volgende stap uitzoeken. We houden van jullie!"

Meer lezen over I AM THEY? KLIK HIER.

Lees meer

Volg ons