Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
Podcast: wat betekent Pasen voor jou?
15 april 2019

PODCAST: "Pasen geeft me het nieuwe-schoenen-gevoel"

Nog een week en dan is het PASEN! Hoe leeft de redactie hier naartoe? En wat betekent dit feest eigenlijk voor ons? Je hoort het in de nieuwste BEAM-podcast!

Pasen: een feest, verschillende belevingen. Wilke kijkt nu al uit naar de verschillende paasdiensten, inclusief trompetten! (Waar komen die ineens vandaan?!) Ook vraagt ze zich af of ze op Stille Zaterdag heel treurig moet zijn. Marlieke wordt elk jaar weer een beetje overvallen door het feest. Kerst is nog maar net geweest, toch? Maarten kijkt daarentegen al 40 dagen uit naar komend weekend. Niet alleen omdat hij dan weer volop mag snoepen, maar: "Pasen is echt mijn ding!" In deze podcast hoor je hoe hij all the way gaat tijdens het paasontbijt: matzes, kuikentjes, eitjes...

Nog een week en dan vieren we het mooiste verhaal: dat Jezus is opgestaan!

Je beluistert de podcast hier:

Lees meer

Volg ons